te gandesti …

Pici uneori pe ganduri? Urat de tot incat iti vine sa faci orice si sa nu mai gandesti si ajungi sa te gandesti ce sa faci sa nu te gandesti? Ramai uneori la semafor doar de dragul de a trage de timp inca 2 minute ca sa nu grabesti pasul la verde?

Nu ti se pare ca viata trece pe langa tine si vrei sa fugi si tu cu ea? Nu ti se pare ca momentul prezent e imperfect si te amuza faptul ca exista un timp imperfect la care conjugam verbe? Nu cazi pe ganduri zilnic cu ochii-n cer gandindu-te “suntem singuri in univers?” “se gandeste la mine?” “oare unde pleaca oamenii din avionul acela?” “se gandeste cineva la mine acum?” “unde plec de aici?” “ma voi raci daca stau pe jos?”

Ai si tu, ca si mine, momente in care-ti vine sa urli? Logic ca ai caci esti om si tu si ai depresiile tale, perioadele tale proaste! Numara-ti pasii, priveste in oameni, ghiceste numele oamenilor din statie, zambeste din senin! Imagineaza-ti ca toata lumea danseaza pe piesa din castile tale, plictiseste-te si suna, suna pe cine vrei!

Plimba-te aiurea si poarta-te ca si cum ai fi cine iti doresti, stai la soare si dramatizeaza o saptamana pielea arsa, comporta-te ca o fata, alinta-te, ramai falit o vreme, fumeaza, bea, zambete, invarteste-te, iubeste… ?

Citeste! Totusi, sunt putini care o fac, putini indraznesc sa viseze citind, putini indraznesc sa viseze, tu de ce nu visezi? Nu speri si tu ca si mine ca totul se rezolva de la sine?

Iar ma bantuie intrebari far’ de raspuns, la naiba cu vremea asta

One thought on “te gandesti …

 1. Alex`andra

  cat timp isi va aminti ce i`am zis azi ?
  va mai rade de mine ?
  de ce`mi place asa mult in bratele lui ?
  ce`a gandit omul ala azi de noi ?! da` oare chiar imi pasa ?! neeeh
  cum va fi maine dimineata ?
  de ce`mi zambeste soarele numai mie ?
  cum de mi`a veit ideea cu DVM ?! hmmm, filozoafa mica. ptiu pe mine.
  de ce se uita urat la mine cei care nu`mi pot inchide gura ?
  de ce picura`n jos ? in sus cine urca ? ( nu`i pleonasm. nu, na! daca Eminescu poate sa coboare`n jos, pot si eu urca`n sus! )
  vor fi 2 cum vreau eu ?!
  oare Ionut chiar imi cumpara matuca aia promisa?
  ….
  mai las si pe mai incolo 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam :D Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.